Ревю: Razer Orochi
5 май 2010 |
skill level 2/5:

Ревю: Razer Orochi

Нова концепция за мобилните геймъри

13121 прочитания
11 одобрения
0 неодобрения

Ивайло Йошков

Колкото и да не ми се иска да го призная, безспорен факт е, че ние, представителите на зодия „Близнаци", сме изпълнени с противоречия личности. Този вътрешен конфликт обикновено си работи тихичко във фонов режим, докато не се появи нещо, което да го накара да ескалира до неочаквани размери. В моя случай подобен ефект има всеки допир с контролерите от култовата марка Razer.

Orochi  Pack
 

Само няколко минути игра с мишка на фирмата преди години, бяха достатъчни, за да се убедя, че усещането няма нищо общо с това, което предлагат масовите модели на пазара. Razer обаче не са известни като фирма, която има кой знае колко мишки с цена под 100 лв., и това накара вторият близнак в мен веднага да заклейми гризача като твърде скъп, за да си заслужава парите. И тъй като аз не спадам към обществото на професионалните геймъри, дълго време следих развитието и новите модели на марката по-скоро със статистически интерес, отколкото с желание да притежавам някой от тях.

Razer Orochi обаче промени бързо тези мои разсъждения със съвсем новата си концепция. Неочаквано добрата комбинация от мобилност, висока производителност и остроумен дизайн е дала като резултат мишка, подходяща едновременно за бизнес среща и за игра, за пътуване и за работа у дома. Какво повече може да му потрябва на човек?


11 одобрения
0 неодобрения
Етикети:
Razer Orochi Orochi ревю тест тестове обзор геймърска мишка безжична геймърска мишка Bluetooth технически характеристики технически данни спецификации цена