Thuban: Половин дузина ядра за народа
27 април 2010 |
skill level 2/5:

Thuban: Половин дузина ядра за народа

Нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо назаем

24881 прочитания
38 одобрения
2 неодобрения

Николай „Aegir” Колев

Ще го карам директно, защото и без това няма кой знае колко място в списанието (Все пак мерси и за тия странички, Тони! - бел. авт.). Това е половината от причината, де. Другата половина е фактът, че по природа съм рационален = мързелив и ми се струва твърде кощунствено да чета ревюта = есета от по 20+ странички колкото и да е важна въпросната тема. Животът е доволно кратък, така че колкото и идейности да са вложени в едно парче желязо (всъщност в „желязото” има почти всичко друго, освен желязо - бел. ред.). когато видят нещо ново, повечето (нормални) потребители си задават един основен въпрос, който в четири знака се резюмира като: „Е, и?”

Ето защо, повечето от тях първо обръщат на страничката с изводите, където по правило се намира отговор на въпроса дали въпросния продукт оправдава цената си. И понеже всичко е субективно и всеки има различни потребности, включително спрямо хардуера си, полезното заключение обикновено има формата на решение на параметрично уравнение. Тоест, в него се използва условно наклонение и се обяснява кой е точният клиент за новия продукт или технология. Респективно – за кои потребители дебютантът не се явява ъпгрейд, така че могат да го прескочат.


38 одобрения
2 неодобрения
Етикети:
AMD Thuban AMD Phenom II X6 Thuban Phenom II X6 шестядрен процесор 1090Т Black Edition 1090T Phenom II X6 1090T 1055T Phenom II X6 1055T 890FX 890GX 790FX 880G 870 обзор ревю тест сравнение спецификации цена