CM Storm обяви геймърската механична клавиатура QuickFire Pro
5 април 2012 |
skill level 1/5:

CM Storm обяви геймърската механична клавиатура QuickFire Pro

Моделът използва фирмените бутони Cherry MX и предлага прецизност, комфорт и надеждност, уверяват от компанията

2217 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

От Cooler Master разшириха асортимента си от геймърска периферия с нова механична клавиатура, излизаща под марката CM Storm. Въпросният модел се казва QuickFire Pro и предлага прецизност, комфорт и надеждност, уверяват от компанията.


 


 

CM Storm QuickFire Pro Gaming Keyboard

 

Показана по-горе, клавиатурата на CM Storm е с размери от 454 x 155 x 31 mm и тежи 1300 g. Разчита на механични бутони от фирмените Cherry MX, които имат по-дълъг живот (издържат на не по-малко от 50 милиона натискания) от стандартните и предоставят на геймърите по-бързо време за отговор (1 ms в USB режим). Освен това, заради по-малкото грешки при едновременното натискане на няколко клавиша, Cherry MX са изключително подходящи за използване при интензивни игри като тези от стиловете FPS, MMO, RTS и др.

 

Символите на бутоните са гравирани с лазер, а най-употребяваните от играчите клавиши разполагат с червено светодиодно осветление.

 

 

Потребителите могат да използват QuickFire Pro в USB и PS/2 режим на работа, да разчитат на автоматично изключване на Windows бутона в GAME Mode, както и да избират между четири нива на съпротивление на бутоните.

 

 

На разположение е 1,8-метров USB 2.0 кабел (с оплетка), който ако бъде поставен, може да бъде настанен в предвидените за целта канали на гърба на клавиатурата:

 

В USB режим е осигурена поддръжка на т.нар. „n-key rollover”. Това означава, че всеки клавиш се сканира напълно независимо от хардуера на клавиатурата, така че всяко натискане да бъде разпознато правилно, независимо колко други клавиши са натиснати или задържани по същото време.

 

Крайната препоръчителна цена на CM Storm QuickFire Pro (SGK-4010) е $100, почти толкова на колкото излезе и CM Storm QuickFire Rapid, а гаранцията за качество – две години.


0 одобрения
0 неодобрения
Етикети:
CM Storm QuickFire Pro Cherry MX механична клавиатура спецификации гаранция цена