Ревю: Слушалки Acrtic Sound P321
18 февруари 2011 |

Ревю: Слушалки Acrtic Sound P321

Ода за простите неща

17196 прочитания
8 одобрения
6 неодобрения

„Простите неща, в живота простите неща,
за всяка мечка са мечта и с тях живота тръгва по вода...”

Мечока Балу, Книга за джунглата, Walt Disney


Идват такива моменти в живота на човек. Идват неизбежно. Идват (най-вече) с възрастта. Мигове в които чисто математическата концепция на „опростяването на уравнението те доближава до правилното решение” започва да ти се струва като прозрение с животопроменящи пропорции.

В такива моменти седиш и си мислиш (а не както обикновено просто да си седиш): „Защо всичко трябва да е толкова безумно, уморяващо, изнервящо сложно?” И отговора, който обикновено ти хрумва (ха, изненада!) е най-простият възможен: „Ами не трябва!” Не е нужно, дявол да го вземе, а в 9.99 от 10 случая, вината за комплицирането на нещата си е изцяло наша, лична.

Опаковката - спартанска, но ефектна

Искаш пример? Ами ей го пред теб – P321 на Acrtic Cooling. Наглед слушалки. По дефиниция – прости. Като начин за употреба и сфера на приложение – където на теб самия ти е най-удобно! Цена? Съвсем разумна, да не кажа смешно ниска. И ревюто щеше да приключи точно тук, ако живеехме в идеален свят и хората наистина желаеха нещата да са as simple as possible.

Уви, не така стоят нещата в суровата реалност, а Homo Sapiens обожава сам да си усложнява живота, за това нека я караме по ред на номерата.


8 одобрения
6 неодобрения
Етикети:
Acrctic Cooling слушалки тест ревю преглед рецензия P321 хедсет