Ревю: ECS A885GM-M2
8 юли 2010 |
skill level 2/5:

Ревю: ECS A885GM-M2

Малкото, симпатично дъно и големият, лош DFI (A true story)

18034 прочитания
12 одобрения
1 неодобрение

Драгомир "Duffer" Дончев

Да си поговорим за предубежденията. Чувал съм да казват, че те били като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме.
Виж да се изправяме от време на време срещу тях и да им се противопоставяме май е единствения начин да ги преодолеем.

За това – заповядай. Кушетката надявам се е удобна, настани се добре защото ще сме заедно в следващите няколко страници в които ти ще ми обясниш защо всъщност смяташ, че дори с опрян в челото пистолет не би си купил продукт с марката ECS (или както са по-известни – Elitegroup). Не, не искам да ми обясняваш какво ти бил казал Пешо, който видиш ли бял ляб не бил ял, ама бил чувал, че един друг бил ял и хич не му харесал.

Да, това идва под форма на "белия хляб" и не, изобщо не слушай Пешо какво ти казва...

Искам сега, в рамките на отделения ти час да се пробваш да ме убедиш, че ECS всъщност правят само боклуци и всеки лев даден за артикул носещ тази марка на практика си е чиста проба пари дадени на вятъра. 
А виждам, че вдигаш смутено рамене. Явно не си много убеден, понеже ти самия всъщност нямаш лични впечатления от нищо произведено от ECS?
Е, нека аз да ти поговоря тогава за една наглед непретенциозна, дънна платка. Тя е сред най-новите попълнения в продуктовата листа на компанията и освен, че използва последно поколение AMD 880G чипсет е в скромния micro ATX форм фактор...


12 одобрения
1 неодобрение
Етикети:
ECS A885GM-M2 A885GM-M2 ревю обзор тест тестове заключение препоръка предимства недостатъци AMD 880G спецификации технически характеристики технически данни дизайн цена